World of Warcraft: Thrall – Twilight of the Aspects

World of Warcraft: Thrall - Twilight of the Aspects cover

World of Warcraft: Thrall
Twilight of the Aspects

Auteur: Christie Golden
Eerste druk: 2011
Uitgever(s): Simon & Schuster
Taal: Engels
Onderdeel van: World of Warcraft
ISBN: 978-1439196632 (Softcover), 978-1416550884 (Hardcover)

World of Warcraft: Thrall – Twilight of the Aspects is een boek uit 2011, geschreven door Christie Golden en uitgegeven door Simon & Schuster. Het boek is een vervolg op World of Warcraft: The Shattering – Prelude to Cataclysm.

Toen Azeroth nog jong was, wezen de Titans vijf Dragonflights aan om de wereld te beschermen. Elke Flight-leider was voorzien van een van de kosmische krachten van de Titans. Samen wijdden deze majestueuze Dragon Aspects zich toe tot het afslaan van elke kracht die de World of Warcraft bedreigt.

Meer dan tienduizend jaar geleden verraadde Deathwing, de zwarte Dragon Aspect, deze alliantie. Zijn meest recente aanval op Azeroth, beter bekend als de Cataclysm, liet de wereld achter in chaos. Bij de Maelstrom, het centrum van Azeroth’s instabiliteit, proberen voormalig Warchief Thrall en andere shamanen de wereld te redden in de nasleep van Deathwing’s aanval. Maar binnenin Thrall woedt ook een strijd over zijn nieuwe leven in de sjamanistische Earthen Ring.

Terwijl Thrall zich niet kan focussen op zijn plichten, neemt hij een ogenschijnlijk onbenullige taak uit onverwachte hoek op zich; de mysterieuze groene Dragon Aspect Ysera. De nederige poging wordt al snel een reis door heel Azeroth en brengt Thrall in cntact met oude Dragonflights. Terwijl deze Dragonflights prooi dreigen te worden voor een nieuw wapen van Deathwing, voorziet Ysera een verschrikkelijke toekomst: The Hour of Twilight. Voordat dit apocalyptische visioen waarheid wordt, moet Thrall zijn eigen twijfels overwinnen om zijn doel in de wereld te ontdekken en de Dragonflights van Azeroth bijstaan als zij de strijd aangaan met de Twilight of the Aspects.

World of Warcraft: Thrall – Twilight of the Aspects kopen?

[amazon asin=143919663X,1416550887&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie