World of Warcraft: The Shattering – Prelude to Cataclysm

World of Warcraft: The Shattering - Prelude to Cataclysm cover

World of Warcraft: The Shattering
Prelude to Cataclysm

Auteur: Christie Golden
Eerste druk: 2010
Uitgever(s): Simon & Schuster
Taal: Engels
Onderdeel van: World of Warcraft
ISBN: 978-1439172742 (Softcover), 978-1416550747 (Hardcover)

World of Warcraft: The Shattering – Prelude to Cataclysm is een boek uit 2010, geschreven door Christie Golden en uitgegeven door Simon & Schuster. Het boek leidt de gebeurtenissen uit de World of Warcraft-expansie Cataclysm in.

Thrall, de wijze shaman en Warchief van de Horde, voelt een verontrustende verandering aankomen. Lang geleden raasden Azeroth’s Elementals over de wereld tot de Titans hen gevangen zette binnen de Elemental Plane. Desondanks zijn veel Elementals teruggekeerd naar Azeroth en shamanen als Thrall communiceerden met deze geesten om hen in bedwang te houden.

Nu ontdekt Thrall dat de Elementals niet langer de shamanen gehoorzamen. Terwijl Thrall probeert te ontdekken waarom, worstelt hij ook met de toekomst van zijn volk als de spanningen tussen de orcs en de naburige Night Elves steeds verder oplopen.

Ondertussen overweegt Varian Wrynn uit Stormwind geweldadige actie als antwoord op de oplopende spanningen tussen de Alliance en de Horde. Acties die zij die dicht bij hem staan, vervreemden, inclusief zijn eigen zoon Anduin. De toekomst van Azeroth’s grootste rassen is gehuld in een mist van onzekerheid en het grillige gedrag van de elementaire geesten, verontrustend als het al is, is mogelijk slechts het eerste onheilspellende teken van de Cataclysm die gaat komen.

World of Warcraft: The Shattering – Prelude to Cataclysm kopen?

[amazon asin=1416550747&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie