World of Warcraft: Night of the Dragon

World of Warcraft: Night of the Dragon cover

World of Warcraft: Night of the Dragon

Auteur: Richard A. Knaak
Eerste druk: 2008
Uitgever(s): Simon & Schuster
Taal: Engels
Onderdeel van: World of Warcraft
ISBN: 978-0743471374

World of Warcraft: Night of the Dragon is een boek uit 2008, geschreven door Richard A. Knaak en uitgegeven door Simon & Schuster. Het boek is een vervolg op het boek Warcraft: Day of the Dragon uit 2001, eveneens geschreven door Knaak. Het boek heeft nauwe banden met de World of Warcraft-expansie Wrath of the Lich King.

Het duistere geschiedenis van het kasteel Grim Batol reikt terug tot in de nevelen van Azeroth’s verleden. Maar de meesten kennen het als de locatie van een verschrikkelijke tragedie, toen slechte orcs de jongen van de nobele Dragonqueen Alexstrasza corrumpeerden en misbruikten als oorlogswapens. Hoewel een groepje helden, geleid door de raadselachtige Mage Krasus, de orcs versloeg en de dragen bevrijdde, bleven de vervloekte bergen een verwoest landmark in de World of Warcraft.

Maar nu voelt Krasus, bij sommige bekend als de rode draak Korialstrasz, de kwaadaardigheid van Grim Batol stijgen om nogmaals zijn geliefden te bedreigen. Vastbesloten dit keer het kwaad zelf te confronteren, is hij zich niet bewust van de quests die anderen naar Grim Batol zullen leiden en de monsterlijke waarheid zullen onthullen. Een waarheid die niet alleen hun dood kan inluiden, maar ook een verschrikkelijk nieuw tijdperk van duisternis en vernietiging kan inluiden.

World of Warcraft: Night of the Dragon kopen?

[amazon asin=0743471377&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie