World of Warcraft: Chronicles of War

World of Warcraft: Chronicles of War cover

World of Warcraft: Chronicles of War

Auteur: Christie Golden, Jeff Grubb, Aaron Rosenberg
Eerste druk: 2010
Uitgever(s): Gallery Books
Taal: Engels
Onderdeel van: World of Warcraft
ISBN: 978-1439172728

World of Warcraft: Chronicles of War is een omnibus uit 2010, met daarin de World of Warcraft-boeken Rise of the Horde (Christie Golden), Tides of Darkness (Aaaron Rosenberg) en Beyond the Dark Portal (Aaron Rosenberg en Christie Golden) en het Warcraft-boek The Last Guardian (Jeff Grubb). De omnibus is uitgegeven door Gallery Books.

World of Warcraft: Rise of the Horde

World of Warcraft: Rise of the Horde vertelt de ontsnapping van de draenei’s uit Argus en de opkomst van de Horde. Er wordt beschreven hoe de orc clans en de draenei langzaam vijanden worden, de neerwaardse spiraal waarin de orcs terecht komen en de rol die demonische krachten spelen binnen de Horde. Ook de oorsprong van Burning Legion past de revue. Prominente personages uit Warcraft, zoals Durotan, Ner’zhul, Gul’dan, Orgrim Doomhammer, Kil’jaeden en Velen, hebben een rol in het boek.

World of Warcraft: The Last Guardian

Meer info volgt…

World of Warcraft: Tides of Darkness

World of Warcraft: Tides of Darkness verkent de gebeurtenissen uit de Second War (die plaatsvindt tijdens Warcraft II), als de Orcish Horde, geleid door Warchief Orgrim Doomhamer, terugkeert naar Azeroth om de menselijke landen te vernietigen. Human Lord Sir Lothar weet dat de mensheid verdeeld is en weinig kans maakt. Daarom bedenkt hij een wanhopig en onwaarschijnlijk plan: de hulp inroepen van de Elven en Dwergen, rivalen van de mensheid.

World of Warcraft: Beyond the Dark Portal

Twee jaar na het verlies van de Horde en de vernietiging van de Dark Portal van Draenor naar Azeroth, blijft een kleine dimensionale rift de twee werelden verbinden. De orc shaman Ner’Zhul wordt benaderd om het portaal opnieuw te openen en de Alliance te verrassen. De overgebleven Horde-leden leiden de Alliance af en stelen krachtige artefacten om terug te keren naar Draenor en nieuwe riften naar andere werelden te openen. Paladin Turalyon, Elven ranger Alleria, Mage Khadgar en Dwarf Kurdan moeten deze plannen zien te dwarsbomen, maar hun missie komt onder druk te staan door de strijd tussen de Black Dragonflight en de Horde.

World of Warcraft: Chronicles of War kopen?

[amazon asin=1439172722&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie