The Infernal City: An Elder Scrolls Novel

The Infernal City: An Elder Scrolls Novel

The Infernal City: An Elder Scrolls Novel

Auteur: Greg Keyes
Eerste druk: 2009
Uitgever(s): Del Rey Books
Taal: Engels
Onderdeel van: The Elder Scrolls

The Infernal City: An Elder Scrolls Novel is een boek uit 2009. Het boek werd geschreven door Greg Keyes en uitgegeven door Del Rey Books. Het boek speelt zich af na de gebeurtenissen uit de game The Elder Scrolls IV: Oblivion uit 2006 en is onderdeel van een tweeluik.

Vier decennia nadat er diverse poorten naar Oblivion ontstonden in het landschap van Tamriel, wordt de provincie opnieuw bedreigd door een duistere kracht. Umbriel, een zwevende stad, nadert Tamriel en werpt een verschrikkelijke schaduw. Mensen sterven in de schaduw van Umbriel en keren terug als ondoden. Maar in diezelfde schaduw begint een groots avontuur als een groep aankomende helden elkaar treffen: een legendarische prins met een diep geheim, een spion die op het punt staat een samenzwering te ontrafelen, een wraakzuchtige magiër en een jong meisje die misschien wel het lot van Tamriel in handen heeft.

In oktober 2012 werd bekend dat The Infernal City: An Elder Scrolls Novel ook gebundeld wordt met de game The Elder Scrolls V: Skyrim in de Skyrim Premium Edition.

The Infernal City: An Elder Scrolls Novel kopen?

[amazon asin=1848567162&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie