Mass Effect: Revelation

Mass Effect: Revelation cover

Mass Effect: Revelation

Auteur: Drew Karpyshyn
Eerste druk: 2007
Uitgever(s): Del Rey Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Mass Effect

Mass Effect: Revelation is het eerste boek over het Mass Effect-universum en werd geschreven door Drew Karpyshyn, de man die ook het verhaal van de spellen schreef. Het boek werd in 2007 uitgegeven door Del Rey Books en vult verschillende achtergronddetails van het Mass Effect-universum in.

Het boek vertelt het verhaal van David Anderson, de man onder wie Commander Shepard later zou werken, die de opdracht heeft gekregen de ruïnes van een geheime militaire basis te onderzoeken, om erachter te komen wie de basis heeft aangevallen en met welk doel. Anderson moet bovendien op zoek naar Kahlee Sanders, een jonge wetenschapster die vlak voor de dood van al haar collega’s uit de basis verdween.

Sanders is de belangrijkste verdachte, maar haar vinden brengt voor Anderson meer problemen met zich mee dan het oplost. Samen met een partner die hij niet kan vertrouwen, en huurmoordenaars van wie hij niet kan ontsnappen, moet Anderson een onmogelijke overmacht zien te overwinnen om een grootse samenzwering te ontrafelen.

Mass Effect: Revelation kopen?

[amazon asin=1841496758&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie