Mass Effect: Retribution

Mass Effect: Retribution cover

Mass Effect: Retribution

Auteur: Drew Karpyshyn
Eerste druk: 2010
Uitgever(s): Del Rey Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Mass Effect

Mass Effect: Retribution is het derde boek over het Mass Effect-universum en werd geschreven door Drew Karpyshyn, de man die ook het verhaal van de spellen schreef. Het boek werd in 2010 uitgegeven door Del Rey Books en gaat verder op de verhalen die in Mass Effect: Revelation en Mass Effect: Ascension gestart zijn.

De Illusive Man, de leider van de groep Cerberus, een groep die voor mensenrechten opkomt, is de enige persoon die de waarheid achter de Reapers kent. Om het overleven van de mensheid veilig te stellen lanceert hij een plan om de krachten en zwaktes van de vijand te ontdekken, door bij een persoon de Reaper-technologie te implanteren. De perfecte kandidaat is Paul Grayson, de oud Cerberus-medewerker die, samen met wetenschapster Kahlee Sanders, zijn dochter Gillian van het Ascension Project wist te redden.

Als Kahlee ontdekt dat Grayson vermist is, stapt ze op de enige persoon af die ze kan vertrouwen: David Anderson. Samen proberen zij een geheime locatie van Cerberus te vinden, waar Grayson vermoedelijk gevangen zit. Ze zijn echter niet de enige die naar Grayson op zoek zijn.

Mass Effect: Retribution kopen?

[amazon asin=1841499846&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie