Mass Effect: Deception

Mass Effect: Deception cover

Mass Effect: Deception

Auteur: William C. Dietz
Eerste druk: 2012
Uitgever(s): Del Rey Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Mass Effect

Mass Effect: Deception is het vierde boek over het Mass Effect-universum en werd in tegenstelling tot de vorige drie boeken niet geschreven door Drew Karpyshyn, maar William C. Dietz, die ook boeken over het Halo-universum en Resistance-universum schreef.

Het universum wordt elke 50.000 jaar ‘schoongeveegd’ door een alien ras die men de Reapers noemt. David Anderson en Kahlee Sanders kennen deze waarheid en willen er alles aan doen om deze cyclus te stoppen. Ze hebben bewijs gevonden dat de Reapers echt zijn, maar stuitte tegelijkertijd op een groot geheim van de organisatie Cerberus, waardoor hun leven wordt bedreigd.

Anderson en Sanders komen echter in aanraking met een bijzondere bondgenote: Gillian Grayson, het meisje dat ze jaren terug hadden gered. Gillian begint haar bionische krachten onder controle te krijgen en wanneer zij erachter komt dat Cerberus verantwoordelijk is voor de dood van haar vader zet zij alles op alles om wraak te nemen. Ze realiseert zich echter niet dat ze hiermee ook de missie van Anderson en Sanders in gevaar brengt.

Mass Effect: Deception kopen?

[amazon asin=1841499854&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie