Mass Effect: Ascension

Mass Effect: Ascension cover

Mass Effect: Ascension

Auteur: Drew Karpyshyn
Eerste druk: 2008
Uitgever(s): Del Rey Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Mass Effect

Mass Effect: Ascension is het tweede boek over het Mass Effect-universum en werd geschreven door Drew Karpyshyn, de man die ook het verhaal van de spellen schreef. Het boek werd in 2008 uitgegeven door Del Rey Books en vertelt lezers meer over de wetenschapster Kahlee Sanders.

Kahlee Sanders heeft besloten de Systems Alliance in te ruilen voor het Ascension Project, een programma dat kinderen helpt om hun biotische krachten onder controle te krijgen. Het grootste talent is de 12-jarige, en autistische, Gillian Grayson, maar wat Sanders niet weet, is dat Gillian een pion is van de organisatie Cerberus, die het programma saboteert door geheime experimenten uit te voeren op studenten.

Als het plot van Cerberus bloot wordt gelegd, wordt Gillian door haar vader weggehaald bij het Ascension Project, waarna hij naar het Terminus System vlucht. Vastbesloten om Gillian te helpen, besluit Sanders om met hen mee te gaan, maar wat ze niet weet is dat de vader van Gillian voor Cerberus werkt. Het is aan Sanders om Gillian van haar eigen vader te redden.

Mass Effect: Ascension kopen?

[amazon asin=1841496766&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie