Gears of War: Book Two

Gears of War: Book Two cover

Gears of War: Book Two

Auteur: Joshua Ortega
Illustrator: Liam Sharp e.a
Eerste druk: 2009
Uitgever(s): Titan Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Gears of War

Het comicboek Gears of War: Book Two bevat de comics #7 tot en met #13 uit de Gears of War comicserie en daarmee alle delen van het verhaal Barren, en de korte verhalen The Quickening en Harper’s Story. De verhalen werden geschreven door Joshua Ortega en getekend door diverse tekenaars, waaronder Liam Sharp. Book Two werd in 2011 uitgegeven, hoewel de losse comics al in 2009 verkrijgbaar waren.

Gears of War: Barren vertelt het verhaal van Alex Brand en haar tijd met Delta-One. Het verhaal speelt zich af tussen de comic Gears of War: Hollow en de game Gears of War 2. Alex Brand wordt gevolgd tijdens haar terugkeer naar Jilane, een plek waar ze tijdens haar jeugd gevangen zat.

The Quickening en Harper’s Story zijn twee korte verhalen. In The Quickening staat het personage Tai Kaliso centraal en hij wordt gevolgd tijdens onder andere de slag op de Aspho Fields, en de slag om Landown, waar hij gevangen werd genomen. In Harper’s Story is de hoofdrol voor Sgt. Jonathan Harper, die tijdens de aanval op Hollow gevangen werd genomen door de Locust. Harper’s Story vertelt het heroïsche verhaal hoe hij kon ontsnappen en een familie kon helpen het oppervlak te bereiken, voordat hijzelf aan zijn wonden bezwijkt.

Gears of War: Book Two kopen?

[amazon asin=1401233929,1401228011&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie