Colofon

Lars Cornelis — Beheerder/Hoofdredacteur
E-mail: Lars@Meerdangames.nl

Lars zette in juni 2011 de eerste ideeën voor Meer dan Games op papier en verwezenlijkte deze in juli van datzelfde  jaar. Lars houdt van allerlei verschillende soorten games, maar heeft een zwak voor games waar een groter verhaal en een uitgebreider universum achter schuilt. Lars steekt zijn liefde voor Halo niet onder stoelen en banken en het idee voor Meer dan Games vloeide dan ook voort uit de vele boeken en comics rondom Halo. Lars schrijft tevens voor InsideGamer en Gamer.nl en schreef vroeger voor Officieel PlayStation Magazine en Gaming Only.

Levi de Vulder — (Eind)Redacteur
E-mail: Levi@Meerdangames.nl

Levi voegde zich al snel bij Lars. Levi houdt van comics en artbooks en kijkt liever plaatjes dan dat hij leest. Ondanks deze ongezonde fixatie met plaatjes, kan ook Levi niet ontkennen dat hij een zwak heeft voor games met een groter verhaal en een uitgebreider universum. Levi is tevens hoofdredacteur van Gaming Only.

Alicia Tai — Redactrice/Grafisch designer
Alles wat je op de site ziet, heeft Alicia gemaakt. Van de achtergrond en de header, tot de afbeeldingen in recensies, tot de kaders op de informatiepagina’s. Verder is Alicia groot fan van The Legend of Zelda en Monster Hunter en schrijft ze ook regelmatig recensies.

Ashwin Marapengopie — Redacteur
Ashwin heeft een voorliefde voor interessante boeken die het verhaal van een universum beter verklaren. BioShock: Rapture bijvoorbeeld. Ashwin schreef voorheen ook voor Gamer.nl

Kevin Shuttleworth — Redacteur
Kevin is een echte Halo-fanaat, maar kan andere science fictionverhalen zoals Dead Space ook erg waarderen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn gameboekencollectie voornamelijk uit dit soort boeken bestaat. Kevin schrijft tevens voor Gamer.nl