Borderlands: Unconquered

Borderlands: Unconquered cover

Borderlands: Unconquered

Beoordeling: Borderlands: Unconquered recensie review
Auteur: John Shirley
Releasejaar: 2012
Uitgever(s): Pocket Books
Taal: Engels
Onderdeel van: Borderlands

Borderlands: Unconquered is een boek uit 2012, geschreven door John Shirley. Het is het tweede boek in het Borderlands-universum.

Borderlands: Unconquered vertelt een nieuw verhaal binnen het Borderlands-universum. Een generaal met een leger van Psycho Soldiers wil planeet Pandora overnemen en iedereen in de Borderlands tot slaaf maken. Deze generaal is een Godin, Gynella, een krankzinnige maniak die de duistere wetenschap van de slechte Dr. Vialle wil gebruiken om haar leger van uitschot te besturen. Slechts vier mensen staan in Gynella’s weg: Roland, Mordecai, Brick en Daphne.

Daphne, beter bekend als Kuller the Killer, was ooit de meest effectieve huurmoordenaar die de georganiseerde misdaad in het universum kon vinden, tot zij werd gedwongen zich terug te trekken op Pandora. Roland is een van de hardste vechters in de Borderlands en Mordecai beschikt over het beste schot in vier zonnenstellen. Brick is een hoop spieren die leeft om zijn vijanden in elkaar te slaan, en het is onduidelijk aan wiens kant hij precies staat. Het volledige verhaal wordt verteld door Marcus, in de bus naar Fyrestone.

Borderlands: Unconquered kopen?

[amazon asin=1439198489&template=multinational&chan=default]

Geef een reactie