WIN: Mass Effect: Paragon Lost DVD

WIN: Mass Effect: Paragon Lost DVD
Vanaf morgen ligt de animatiefilm Mass Effect: Paragon Lost ook in de Nederlandse winkels. De film is al langer overzees beschikbaar, maar bij de Nederlandse DVD-uitgave is ook Nederlandse audio en ondertiteling beschikbaar. Paragon Lost speelt zich af op de afgelegen kolonie Fehl Prime. Deze planeet wordt aangevallen door Blood Pack-huurlingen en het is aan de Alliance om met deze huurlingen af te rekenen. Als even later ook de Collectors aanvallen, die we nog wel kennen uit Mass Effect 2, wordt de missie van Delta Squad ineens een stuk lastiger en zal de leider van het team een belangrijke keuze moeten maken.

Samen met Entertainment One Benelux mogen wij drie exemplaren van Mass Effect: Paragon Lost op DVD weggeven. Behalve de film tref je ook nog de extra’s ‘A look inside Electronic Arts’, ‘An inside Look at the Mass Effect Universe’ en ‘Directing Effect’ aan op het schijfje. Om kans te maken op een exemplaar moet je natuurlijk wel iets doen. De hoofdrol in Mass Effect: Paragon Lost is voor één van de bemanningsleden van de Normandy in Mass Effect 3. Als je hem of haar in de game aanspreekt, zal hij of zij je ook vertellen over de missie die in Paragon Lost centraal staan. Wij horen graag van je wie deze persoon is. Weet jij hoe de hoofdrolspeler van Mass Effect: Paragon Lost heet? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet valt straks de DVD van Mass Effect: Paragon Lost op je deurmat! Meedoen kan tot en met 13 maart.

Let op: om kans te maken moet je ook geregistreerd zijn bij Meer dan Games. Nog geen lid? Klik dan snel op ‘Registratie’ rechts van dit bericht. Registreer je eerst en vul daarna pas onderstaand formulier in!

Lees onze algemene voorwaarden

 

Een gedachte over “WIN: Mass Effect: Paragon Lost DVD

Geef een reactie